Kolme aivan aurinkoista paivaa maanantain harmaan ja sateisen paivan jalkeen. Lampotila aamuisin on ollut aste pari nollan ylapuolella ja nurmikot ovat olleet vaaleana huurusta. Lumiraja on laskeutunut jo Medeoon asti ja Cimbulakissa paasee jo laskettelemaan.

Niin vihdoinkin tavaramme tulivat tanaan torstaina. Miehet paasivat vasta tulemaan iltapaivalla, joten purkaminen meni melko myohaiseksi...miehet lahtivat vasta 10 jalkeen illalla.

2017648.jpg

2017650.jpg

2017653.jpg

Ensimmainen vilkaisu kuormaan...paketit eivat ole kastuneet eika vilissyt otokoita. Laatikot olivat ehjia, joten paallepain ei ainakaan nakynyt vaurioita. Eika isoimpia vaurioita muutenkaan ollut eika homeen hajua.
Muutama tavara oli rikkoontunut mm. Hongkongista asti mukana kulkenut lamppu, jonka kupu oli repeytynyt. Eniten olisi harmittanut, jos lampunjalka oli mennyt rikki, silla olimme saaneet lampun Hongkongin suomalaisilta laksiaislahjaksi muuttaessamme Singaporeen.  Shanghaista ostamamme jalkalamppu oli hieman karsinyt, mutta sekin korjaantuu liiman avulla ja astiat olivat saastyneet matkan "rasituksesta".

On janna huomata, kuinka eri mailla ja muuttofirmoilla on omat periaatteensa. Miehet kylla purkivat tavarat, mutta eivat laittaneet paikoilleen.  Raskaimmat tavarat tosin laittoivat paikoilleen, kun olimme nayttaneet paikan. Pihamme on laatikoita taynna, silla eivat veineet laatikoita pois samantein, vaan tulisivat huomenna noutamaan ne. Sekin ero on taman maan ja muiden maiden valilla, etta jalkeenpain purettuja laatikoita he eivat nouda vaan asukkaan pitaa ne itse  toimittaa pois. Tata asiaa hieman ihmetelimme, silla  tavaroita on edelleen laatikoissa ja niiden purkamiseen menee jokunen paiva. Lupasivat kuitenkin tehda meidan kanssamme poikkeuksen.