Eilen puolen paivan maissa oli +10 astetta ja siihen viela tuuli paalle, niin saa pukea muutaman kerroksen vaatetta paalle ja kasineet kateen. Siita huolimatta joimme aamukahvimme ulkona. Kahvilaan ei tuuli osunut, niin oli ihan siedettavaa.

Kahvilasta lahdettyamme huomasimme tien toisella puolella astiakaupan. Poikkesimme katsomaan millaisia astioista siella on. Eniten meita kiinnosti kuitenkin ruokailuvalineet, joita oli erilaisia ja -mallisia kymmenia. Saimme viela mukaamme esitteen tai paremminkin pienen kirjasen, missa on kerrottu eri ruokaluvalineista.

Kaarsimme jalleen ympari kaupunkia ja pizza teki poikaa. Pizzat ovat olleet yleisesti ottaen todella maukkaita...ei mitaan pannupizzoja vaan kunnon rapeakuoria, ohutpohjaisia.

Illalliselle menimme Fame-ravintolaan..paikkaan jonka pongasimme muutama paiva sitten. Mukavan tuntuinen paikka, jossa palvelu pelasi.

Simo on edelleen etsiskellyt pukua...eipa taalta muita loydy valmiina, kuin kaksihalkioisia puvuntakkeja. Ohitimme viime viikolla yhden raatalin ja eilen kavimme siella katsomassa millainen raatali taalla on. Paikka on Intialaisten pitama ja puvut tehdaan Englannissa ja siita johtuen toimitusaika on 4-6 viikkoon. Mitaan halpaa puvun teettaminen ei ole verrattuna Kiinaan, mutta teettamalla saa sellaisen kun haluaa.

Kavelimme tanaan kuutisen tuntia, joten jalat on aika muussina...tulisipa jo muuttokuorma niin saisi kunnon kavelykengat jalkaan. Taalla on muutama hotelli, mista saa englannin kielisen paikallisen sanomalehden. Yksi sellainen hotelli on Hyatt ja siella on myos englanninkielisia pokkareita ja lehtia. Siella tuleekin varmaan kaytya useasti, silla kaupoissa ei ole muita kuin venajankielisia lehtia. Joimme iltapaivakahvit ja ihastelimme sisustusta. Otimmekin hotellilta taksin, silla matkaa on meidan hotellille aika paljon eika jalat enaa oikein suostuneet ottaa askeltakaan. Hmmm...jaahas...oikein rupesi naurattamaan, silla tultuamme 100 metria niin olimme risteyksessa, jonka ohi olimme kavelleet...niin ja taisimme tehda parin kilometrin kaarroksen hotellille toisen tien kautta.

Illalla kavimme kevyella iltapalalla...no valitsimme kermaisen katkarapukeiton. Keitto oli hyvaa vaikkei ollutkaan katkarapukeittoa...kaksi katkarapua oli kyllakin koristeena. Keitto oli purjoperunakeittoa. Kysyinkin tarjoilijalta mita keittoa soimme...eipa tiennyt...niinpa...saimme hinnanalennusta...hyva niin. Kannattaa mainita, etta huomasimme, kuinka koittivat meita jymayttaa.

1966885.jpg
Taman tyylisia taloja loytyy kaupungista lukuisia.

1966889.jpg
Modernin taiteen galleria...eipa ole kovin houkuttelevan nakoinen sisaankaynti.

1966891.jpg
Meiltakin loytyy Eiffel-torni.

1966899.jpg
Komea on sillankaide

1966909.jpg
Kiinan tapaan  taallakin bussikuskin pitaa valilla pistaa johdot ojennukseen.

1966914.jpg
Jalkapallostadion

1966926.jpg

1966936.jpg