Lauantain komian paivan jalkeen sunnuntaina satoi koko paivan. Nain jai lenkkeilyt valiin. Myohemmin iltapaivalla tuuli voimistui ja voimistui ja jo meinasimme, etta noinkohan  katto pysyy paikoillaan...hyvin on tehty, silla paikoillaan pysyi.

Maanantai valkeni sumuisen harmaana. Vastapaista golfkenttaa ei sumun seasta nakynyt. Lampotila seitseman aikoihin oli +2 astetta.

2017644.jpg

2017645.jpg

2017646.jpg

Huomenna tai keskiviikkona pitaisi konttimme olla talon edessa...mutta, mutta...niinhan sen piti tulla jo pari viikkoa sitten. Eikohan tulli taas keksi lisaa, mita pitaa tarkistaa. Meilla on mukana pieni jaakaappi ja siita kuulemma pitaa tarkistaa, ettei paasta freonikaasuja ymparistoon...tama on todella naurettavaa, silla ymparisto on taynna roskia ja teilla kulkee huonokutoisia, savuttavia autoja eika  niihin puututa. Toinen naurettavuuksiin meneva asia on, etta tietokoneemme ja tv:mme pitaa tarkistuttaa, etteivat sisalla vakoiluohjelmia. Paakaupungista asti pitaa saada sertifigaatti naille tavaroille. Mukava nahda, ovatko availleet nama laatikot...vai onko tama vain ulkomaalaisille pienta kiusaa, etta keksitaan kaikenmaailman asioita ja vedotaan lakiin.

No niin tulivathan roskismiehet vihdoinkin...perjantai aamuna. Taalla niin kuin kiinassakin on tapana ,etta on autokuski ja ne jotka tekevat ns. likaisen tyon. Oikein huvitti, kun kuski huuteli avonaisesta autonikkunasta ohjeita  kahdelle tyhjentajalle...ei edes autosta viitsinyt nousta ylos. No paaasia on, etta taas on yksi asia pois paivajarjetyksesta...saa sitten nahda, kuinka tyhjennys hoituu talla viikolla...

Illalla puoli 10 valittajamme soitti ja ilmoitti, etta kuivuripojat ovat tuomassa uutta konetta. Kokopaivan itseasiassa poikia odottelinkin. Pojat veivat vanhan koneen pois ja toisaalta suututti ja toisaalta nauratti, kun uusi on puolet pienempi kuin edellinen ja seinaan kiinnitettavaa mallia. Eli edelleenkaan emme paase konetta kayttamaan, vaan pitanee odotella poraajapoikaa. Voi, kun omistaja olisi kysynyt ja kertonut meilta ensin, ennenkun ostaa konetta, millaista on ostamassa. Emme olisi tuota hyvaksyneet.