Komeita ovat talot, hienoja materiaaleja kaytetty mm. kylpyhuoneissa. Taalla ei ole montaakaan samanlaisia vartioituja, aidalla suojattuja asuinalueita kuin on Shanghaissa. Eraalla tallaisella alueella kavimme, mutta ne nakevamme talot eivat miellyttaneet. Naimme eilisen paivan aikana kuusi taloa, joista kolme jai paallimmaisina mieleen, Tanaan nain kaksi kerrostaloasuntoa. Nekin miellyttivat, mutta toisessa asunnossa oli sen verran pienia huoneita, etta emme saisi ruokailuryhmaamme sinne mahtumaan.

Kavin myos katsomassa eraassa ruokakaupassa hintatasoa. Oli oikein ilo kierrella ja katsella tavarapaljoutta. Siistia eika siella haissut, ei varsinkaan lihatiskien luona, niinkuin Shanghaissa. Kaupasta loytyi monta suomesta tuttua tuotetta, oli Presidentti-kahvia, Geisha-suklaata ja hapankorppuja. Joidenkin tuotteiden hinnat ovat kalliimpia kuin Shangahaissa, kuten eras juusto, jota Shanghaissa ostimme. Taalla juuston hinta on vajaat 5 euroa ja Shanghaissa vajaat 4 euroa.

Niin ja kavin myos katsomassa kenkien hntoja. Huh...huh...eraatkin kengat maksavat 1600 rempulaa, samaiset kengat Shanghaissa maksavat n. 400 rempulaa.

Aurinkoinen ja kuiva saa jatkuu.