Olipa mukava tavata Kazakhstanin suomalaisia...paasi puhumaan suomea muidenkin kuin  Simon kanssa. Eilen illalla mukana oli seitseman perheen "edustajaa" seka lisaksi pari vierailevaa tahtea, jotka olivat kaymassa kaupungissa. Ilta oli leppoisa mukavassa ja iloisessa seurassa.

Eilinen paiva oli todella lammin. Olimme kavellen liikkeella ja kuuma meinasi tulla...mittarissa oli +20 astetta. Annoimme Malik-kuskillemme paivalla vapaata, silla han kuskasi meita illalla ja tiesimme, etta illalla menisi melko myohaan. Oli mukava huomata, etta talonvaki oli pyytanyt myos kuskimme nauttimaan poydan antimista.

Olen etsiskellyt kenkia...kontissa olisi kenkia, mutta kontti edelleenkin tullin hallussa. Taalla vain ei tahdo loytya matalakantaisia, hyvan nakoisia kenkia...korkeita piikkikorkokenkia ja -saappaita on hyllyt vaarallaan. Megaan oli avattu uusi kenkakauppa ja sielta vihdoinkin loysin sellaiset mitka miellyttivat...kalliilla hinnalla tosin.

Tanjakin olisi halunut ostaa taalta farkut, mutta suomesta saa samanlaisia farkkuja huomattavasti halvemmalla, niin jatti ostoksen tekemisen tuonnemmaksi.