Tanaan paasimme mukaan suunnittelemaan keittiota. Omistaja oli jo ennakkoon kaynyt valitsemassa materiaalin ja varin ja olimme hanen valintaansa tyytyvaisia. Keittiosuunnittelija teki samantein keittiokuvan ja saimme sanoa koko ajan mielipiteemme kuinka ja millaisia kaappeja haluamme. Paikka, joka on taynna huonekaluja ja keittiomalleja on nimeltaan Armada, joka sijaitsee itaosassa Almatya.

Iltapaivalla taivaalle alkoi kertya tummia pilvia ja muutama pisara tuli vetta. Yhtakkia alkoi tuulla todella kovaa ja irtolehdet ja muut roskat vain pyorivat  ilmassa ja silmat tuntuivat olevan taynna hienoa polya.

Shanghaissa kauhistelimme roskien maaraa...tosin kaupunki siistiytyi huomattavasti viimeisen vuoden aikana...taalla vasta roskaa onkin. Tyhjia juomapulloja joka puolella ja voi niita limalimppeja kaduilla. Valilla ei tieda minne astui, kun markaa on vierivieressa.

Voiko uutiset maailmalla olla todella vahissa, silla nyt jo kolmatta paivaa CNN:lta tulee samoja uutisia mm. Lance Armstrongin paluu pyorailyn pariin, Roger Ferrererin voitto US openissa ja tottakai Amerikan presidenttiehdokkaiden edesottamuksista.