Viikko hotelliasumista ja viela ainakin toinen viikko. Se hyva puoli tassa asumismuodossa on, etta paivittain tulee kaytya ulkona, jotta siivoojat paasevat siivoamaan huoneen. Huomaa hyvin, etta sama siivooja ei kay joka paiva. Petaamistyyli on siivoojilla erilainen, joku laittaa huoneessa ilmastoinnin paalle lahtiessaan.

Viikon aikana hotellissa on ollut paljon turisteja, viimepaivina Korealaisia iakkaampia henkiloita. Henkilokunta on melko mukavaa...muutama "resepsoonin"  naisista ei juurikaan hymyile, vaikka ystavallisia ovatkin. Pienta remonttia hotellissa tehdaan, silla eraana paivana remonttimies oli tarvikkeineen parissa huoneessa meidan kerroksessa ja eilen maalinhaju leijaili kaytavalla. Huoneet ovat ihan ok, tassa kerroksessa taitaa olla pienemmat huoneet kuin seuraavassa kerroksessa, missa majailimme kesakuussa. Ajattelimme, jos vaikka vaihtaisimme hieman isompaan huoneeseen, mutta emme viitsi pakata tavaroita ja raahata kaikki matkalaukkuja kerroksesta toiseen.

Kiinassa tui opittua elekieli, joka nakojaan toimii taallakin. Kavin katsomassa hiuspantoja ja -solkia. Yhteista kielta meilla ei myyjan kanssa ollut, joten nayttamalla ja elehtimalla sain asiani esitettya ja pannan ja hiuslenkin ostettua. Taalla on kuten Kiinassakin pieni putiikkeja, joissa myyja tulee aina viereen katsomaan ja esittelemaan myytavaansa. Ja tassa kaupassa tavarat olivat suljettujen lasiovien takana, joten tavaroita ei noin vain voinut omaan kateen ottaa.

Samaisessa kauppakeskuksessa katselin kenkakauppojen ikkunoita. Korot kengissa ja saappaissa ovat korkeat ja ohuet. Ihmeen hyvin naiset niilla tuolla epatasaisilla jalkakaytavilla kavelevat...sen on Simokin huomannut...