2.10.08

Kahden harmaan ja sateisen paivan jalkeen oli mukava herata aurinkoiseen aamuun. Simon kanssa ihastelimme vuoria, jotka olivat lumivaipan peitossa. Viileaa on, muutama aste +10 ylapuolella.

1974898.jpg

Puhelin miehet tulivat vihdoinkin...paistoihan aurinko : ). Ihan ihmetella pitaa, kuinka siistia tyota poijaat taalla tekevat,.vaikkakin roskat jatetaan lattialle. Namakin pojat tekivat ikkunakarmin alle reijan, josta saivat puhelinjohdon vedettya sisalle. Taalla ei maan alla kulje mitkaan johdot maanjaristyksen takia Kaasuputketkin menevat korkealla.

Ostamamme vaatekaappi/eteistilan kaappi saapui myohaan iltapaivalla. Pojat eivat olleet loytaneet taloamme ja minun sitten piti menna tienposkeen tyrkylle. Yksi hyva tunniste on talomme kohdalla oleva tie paattyy-merkki. Toimistolta olivat koittaneet kertoa tasta merkista, mutta kuskin mielesta sellaista merkkia ei koko tiella ole. No paasihan pojilta hyvat naurut, kun huomasivat merkin. Seuraavaksi odottelin kaapin kokoojaa ja sieltahan tulikin kaksin kappalein kokooajia.

Pari kaveria olivat ihmeissaan, kun en paastanyt heita noin vain sisalle. Kyselin, mita tulivat tekemaan ja pojat katsoivat yhta ihmeissaan ja sanoivat olevansa sahkomiehia...mutta eihan meilla sahkoissa ole mitaan vikaa. Eihan sita nyt noin vaan auta kaikenmaailman miehia sisaan paastaa. No soittivat sitten omistajalle ja selvisihan se...tulivat kuivaajaa katsomaan. Eipa pojat saaneet sita toimimaan ja seuraavaksi tulee kuulemma joku expertti opastamaan minua koneen kaytossa....hmmm.