Kiinassa kiinamittari oli useastikin punaisella, kun asiat eivt tahtoneet hoitua. No tanaan kazakstanmittari kay myos punaisen puolella. Ensinnakin tavaramme ovat rajalla ja kolme viikkoa arvoidaan nyt menevan ennenkuin saamme ne. Kummallista...tavaroiden piti olla taalla jo viime viikolla.

Ja nama nettilinjat ovat tanaan todella hitaat. Sivut pyorivat ja pyorivat ja aukeavat todella hitaasti tai sitten eivat aukea lainkaan. Ikava kylla laskutkin pitaisi saada maksettua ja harmittaa, kun on napytellyt kaikki tiedot ja sitten linjat menevat poikki. 

Kylla tassa kaupunkialueella ravintoloita riittaa. Eilen kavimme katsastamassa lahi pizzerian. Tanaan grillipaikan. Eilinen ravintola oli melko pieni, mutta sisustuksella oli saatu todella mukavan ja viihtyisan nakoiseksi. Myos elavaa musiikki saimme kuunnella. Tilasin merenelavien pastan...hintalaatusuhde siina ei kylla ollut kohdallaan, silla maku ei makuhermoja kutkutellut.  Simon gnokki oli kuulemma aika hyva...ei siis taydellinen.

Taman paivainen illallis paikkamme oli sisustettu cawboy tyyliin. Seinia koristivat lehmannahat, cowboy hatut ja saappaat. Kaiteilla oli satuloita. Paikka oli viihtyisa...voi menna uudelleenkin. Miinusta naihin ruokapaikkoihin tuo tupakoivat ihmiset. Taalla, kun on Kiinan tapaan sallittua tupakointi sisatiloissa.

Simo tilasi jonkun cowboy-jutun...mika osoittautui jauhelihakastikkeeksi. Mina tilasin grillattua kanaa. Kana oli hyvaa...muussi paksua. Emme vielakaan tahdo muistaa, etta aina pitaisi tilata muussia, riisia tai jotain muuta lisaketta. Kun tilaa mm. grillattua kanaa, niin siina on ainoastaan grillattua kanaa. Oppi ja ika kaikki...niinkuin sanonta kuuluu.

Tanaan oli kylmin paiva,vaikka autonmittari naytti kuulemma +17 astetta. Tuuli oli melko kova, mika viilensi ilman.