tana aamuna +5 ja illalla+8 astetta.

1966873.jpg
Tama on talomme editse meneva tie. Nimea ei voi kuulemma kayttaa virallisesti, silla tie on saanut nimensa vasta myohemmin, eika silloin kun aluetta on ruvettu rakentamaan.

Kavimme talolla katsastamassa, millainen keittio on kaappien asennuksen jalkeen...hyvalta naytti. Verhotkin omistaja oli valinnut meidan makuumme,

Saunatilan suihkutila olikin mielenkiintoinen. Olivat asentaneet suihkun ja sen alle alusen, sellaisen millaista kaytetaan suihkukaapissa. Muuten hyva, mutta kuinka taman alueen ymparilta vesi virtaa pois, kun ainoa lattiakaivo on juuri tuossa suihkun alla. Siina asia palkailimme ja saa nyt sitten nahda millaiseen ratkaisuun omistaja paatyy.

Herasimme yolla, kun huoneemme oveen koputetiin ja sanottiin venajaksi jotain. Koputusta ja huutelua kesti melko pitkan aikaa ja olinkin jo nousemassa ylos kysyakseni mika on hatana. Ensin ajattelin, etta tama on joku hatajuttu, muita aania ei kuitenkaan kuulunut.  Joku vain oli vaaran oven takana, eika millaan tahtonut uskoa, etta kaveria, jonka nimea huuteli, ei ollut meidn huoneessamme.